Feestelijke verkoopopening zaterdag 23 september op Resort Markermeer Europarcs; nu al heel veel belangstelling vanuit de Noordkop
Dinsdag 19 September 2017
NOORDKOP- De vakantieparkenspecialist EuroParcs omlijst zaterdag 23 september op feestelijke wijze de start van de ontwikkeling van Resort Markermeer in Bovenkarspel. De officiŽle handeling is komende zaterdag om 11.00 uur en wordt verzorgd door de directie van EuroParcs en wethouder Slagter van de gemeente Stede Broec. Een woordvoerder laat weten dat nu al heel veel inwoners uit de Noordkop belangstelling hebben voor een recreatiehuis in dit resort.

Daarna en op zondag 24 september zijn de eerste officiŽle open dagen in een feestelijke stemming. De horeca met terras aan het water is geopend voor een drankje of een ijsje, er is kinderanimatie en een springkussen en uiteraard kunnen belangstellenden de eerste modelwoningen direct aan het water bezichtigen. Omwonenden en andere inwoners uit West-Friesland, de Noordkop en andere delen van Noord-Holland zijn welkom om met eigen ogen te bekijken welke kwaliteitsslag er in de afgelopen maanden al is gemaakt. 


Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10