Celeritasduo Ruud de Bruyn en Trees Nijman wint Adam en Eva toernooi Schager petanqueclub PON
Woensdag 23 Augustus 2017
SCHAGEN- De winnaars van het Adam en Eva-toernooi van de Schager petanqueclub PON aan de Wilgenlaan in Schagen, zijn dit jaar afkomstig van de club Celeritas uit Alkmaar. Het doublette Ruud de Bruyn en Trees Nijman ging na vijf overwinningen uit vijf met de meest waardevolle slagersbon naar huis. Het beste duo van PON was Ruud Schuur met Nel de Betue. Zij legden in de A-poule beslag op de vierde plek met vier overwinningen uit vijf.

De eerste prijs in de B-poule was voor het doublette Alie Huizinga en Ruud van der Ploeg uit Purmerend, Zij waren de winnaars van vorig jaar. De C-poule werd gewonnen door de PON-leden Liesbeth Ranzijn en Kees Brommer. Wedstrijdleider Kees Kruidenberg kon terugkijken op een zonnig toernooi dat verliep zonder één wanklank. Kijk voor meer informatie en foto’s op de website:

.

*


Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 20
Nee, hou de kust ongeschonden 185