Frisse start voor FC Volendam met nieuwe, bekende en verrassende gezichten: het Andere Oranje lijkt in de breedte sterker geworden...
Donderdag 17 Augustus 2017
VOLENDAM- Nieuwe gezichten, bekende gezichten en verrassende gezichten bij FC Volendam dit seizoen. Komende vrijdag wordt er (thuis tegen Helmond Sport) voor het eerst gespeeld in de nieuwe editie van de Jupiler League. Trainer Misha Salden heeft met zijn technische staf een aantal weken aan het elftal mogen sleutelen. In de laatste oefenwedstrijd, waarin Jong Ajax met 4-1 werd verslagen, zagen we onder andere Nick Runderkamp, Dylan Mertens en nieuwelingen Luis Pedro en Teije ten Den op het wedstrijdformulier staan. Ten Den scoorde tweemaal tegen Jong Ajax.

FC Volendam lijkt in de breedte sterker te zijn geworden. Debutanten van het vorige seizoen, zoals Joey Veerman en Mo Betti, zijn een jaartje verder in hun ontwikkeling. Dylan Mertens is terug van een lange blessure. En natuurlijk zijn de ervaren Kevin Visser en Kees Kwakman op het middenveld ook nog steeds van de partij. Voorin is er vooral veel snelheid met de genoemde Luis Pedro, Rodney Antwi en Kevin van Kippersluis. Achterin zijn het de bekende gezichten, met ook de betrouwbare sluitpost Hobie Verhulst die weer fit is na een hand blessure. Maar ook daar kloppen een aantal talenten op de deur.

 

Helmond Sport

Het kan een zeer interessant seizoen worden voor FC Volendam en alle fans. Vrijdag gaan we dus starten. Tegenstander Helmond Sport haalde vorig jaar de halve finale van de Jupiler Play Offs. Van onderschatting mag geen sprake zijn. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in het KRAS Stadion. Tot dan!


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 41
Nee, hou de kust ongeschonden 207