Doneeractie ( al bijna € 2700,- binnen) voor door grote brand getroffen bedrijf Van Graas (fietsen, tanken, auto's ) ’t Zand door Vanessa Warmerdam
Donderdag 17 Augustus 2017
’T ZAND- Via de website www.doneeractie.nl is Vanessa Warmerdam uit Schagen een geldinzameling begonnen voor de familie Van Graas uit ’t Zand. Het huis en de garage/tankstation/fietsenwinkel van haar vrienden aan de Irenestraat brandden afgelopen donderdag tot de grond af. ,,Ze hebben helemaal niets meer’’, zegt Vanessa Warmerdam, eigenares van een beautysalon in Schagen. ,,Ze waren donderdag uit eten vanwege de verjaardag van Suus toen ze werden gebeld met het slechte nieuws. Ze worden nu opgevangen bij familie. Ze bezitten alleen nog maar hun nette kleren en de spullen die ze mee hadden. Ze worden geleefd. Er komt zoveel op hun af.’’ De actie heet ’Brand in ’t Zand steun familie Van Graas’. Doneren kan vanaf 5 euro. Nog geen twee uur nadat de actie online kwam, was er al 560 euro gestort. ( nu is er al bijna 2700 euro binnen)


Rubriek: dorpen Harenkarspel


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week


Auto van de week


Nu fraaie Mercedes bij Groet Auto: Een A 180 BlueEFFICIENCY 122pk Ambition uit 2013, met maar 70.000 km. op de teller. Voor maar 16.700 euro!