Onderscheiding Schager Compliment voor vertrekkende voorzitter West-Friese Folklore Rob Hogenes; 6 mille van West-Friese Kroniek gaat naar kas West-Friese Folklore
Donderdag 29 Juni 2017
SCHAGEN- De Schagenaar Rob Hohgenes heeft vanmiddag (donderdag 29 juni) van de gemeente Schagen het Schager Compliment gekregen. Hij kreeg die van burgemeester Marjan van Kampen onder meer voor zijn negen jaar inzet als voorzitter van de Stichting west-Friese Folklore. Zijn verdiensten onder meer ook: * hulp aan slachtoffers van een ongeluk bij een van de optochten...* ver verbeteren van de kwaliteit van deze West-Friese Optocht. Hogenes kreeg de onderscheiding bij een maaltijd die de opening van het folkloreseizoen gestalte gaf. De organidsatie van de West-Friese Folklore ontving verder blioj nieuws: de opbrengst van de zogeheten West-Friese Kroniek was zes mille en die gaat in de organisatiekas.

Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 469
0Nee 21