Huisweidfestival Warmenhuizen voor goed doel naar 110.000 euro: ,,Allemachtig, wat een gave dag was dit..."
Maandag 5 Juni 2017
WARMENHUIZEN - Het Huisweid Festival in Warmenhuizen heeft dit weekeinde een recordbedrag van € 110.000,- opgebracht. Veel mensen kwamen 1e Pinksterdag naar het dorp voor het festival. Ze kregen tal van optredens en veel ander vertier. Het festival werd voor de zevende keer georganiseerd door de Stichting Vrienden Voor Een Ander. De opbrengst gaat naar de afdeling research van de CF stichting en de Bontius stichting voor onderzoek naar de aandoening Fibreuze Dysplasie. “Allemachtig, wat was het een gave dag gister. We raken er maar niet over uitgepraat”, schrijft de organisatie op Facebook. Alle vrijwilligers en artiesten, die ook dit jaar belangeloos hebben meegewerkt, worden bedankt voor hun enorme inzet. (Foto: Huisweid Festival)

Rubriek: dorpen Harenkarspel


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!