Willem Vissers uit Schagen krijgt Schager Compliment voor zijn tomeloze inzet en inbreng bij Omring-evenement Het Kunstplein
Maandag 5 Juni 2017
SCHAGEN- Loco-burgemeester Ben Blonk heeft dit weekeinde een Schager Compliment uitgereikt aan Willem Visser tijdens de jubileumopening van Kunstplein Schagen in de Muziektuin in Schagen. Willem Vissers stond aan de basis van dit inmiddels groot geworden evenement. Kunstplein Schagen vierde dit weekeinde zín tiende editie.

In 2007 begon Willem Visser met de organisatie van de kunstmarkt in Schagen. Dit is inmiddels uitgegroeid naar twee grote jaarlijkse evenementen: Kunstplein Schagen en Winkelkunst. Bij Kunstplein Schagen exposeren meer dan zestig kunstenaars in de muziektuin. Bij Winkelkunst staat werk van kunstenaars in de etalages van centrum-winkeliers.Een groot deel van elk jaar, vanaf november, werkt Visser aan de organisatie van beide evenementen. Inschrijvingen, contacten leggen en onderhouden, sponsors, muziek; hij heeft veel te regelen. 

Dankzij Visser's  bijzondere inzet en leiding is Kunstplein Schagen tot een waar cultureel festijn uitgegroeid, met vele kunstdisciplines. Ruim drieduizend bezoekers kwamen er ook afgelopen zondag weer naar het Kunstplein.


Rubriek: stad Schagen


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!