Beleid Schagen schiet volgens provincie Noord-Holland tekort: * Beheer eigendommen moert beter... * volledig overzicht digitale archieven ontbreekt en voor archief is geen bewaarstrategie... * te weinig vluchtelingen krijgen huisvesting
Donderdag 1 Juni 2017
SCHAGEN- De provincie Noord-Holland heeft voor de gemeente Schagen een fors aantal punten aangegeven die verbeterd kunnen worden op het gebied van financiŽn, informatie en archiefbeheer, omgevingsrecht en de huisvesting van verblijfsgerechtigde asielzoekers. Alleen het terrein van omgevingsbeheer en omgevingsrecht is voldoende bij de gemeente Schagen. De provincie is als toezichthouder actief geweest bij alle Noord-Hollandse gemeenten met een onderzoek . Dat is nu afgerond en staat op de website van de provincie Noord-Holland. ( www.noord-holland.nl )
In vergelijking met de andere gemeenten en specifiek in de Noordkop is Schagen geen afwijker in negatief opzicht. Verbeterpunten voor Schagen onder meer: * Beheer eigendommen kan beter... * Het archiefbeleid is op veel fronten niet in orde... Vanaf nu zijn de gegevens per gemeente te zien op de website van de provincie. In handzame kleurkaarten worden de feiten weergegeven. Een belangrijke taak van de provincie is toezicht houden op de taken van gemeenten, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week




Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0Nee



Ja 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

Feyenoord



Feyenoord 4
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10