Beleid Schagen schiet volgens provincie Noord-Holland tekort: * Beheer eigendommen moert beter... * volledig overzicht digitale archieven ontbreekt en voor archief is geen bewaarstrategie... * te weinig vluchtelingen krijgen huisvesting
Donderdag 1 Juni 2017
SCHAGEN- De provincie Noord-Holland heeft voor de gemeente Schagen een fors aantal punten aangegeven die verbeterd kunnen worden op het gebied van financiŽn, informatie en archiefbeheer, omgevingsrecht en de huisvesting van verblijfsgerechtigde asielzoekers. Alleen het terrein van omgevingsbeheer en omgevingsrecht is voldoende bij de gemeente Schagen. De provincie is als toezichthouder actief geweest bij alle Noord-Hollandse gemeenten met een onderzoek . Dat is nu afgerond en staat op de website van de provincie Noord-Holland. ( www.noord-holland.nl )
In vergelijking met de andere gemeenten en specifiek in de Noordkop is Schagen geen afwijker in negatief opzicht. Verbeterpunten voor Schagen onder meer: * Beheer eigendommen kan beter... * Het archiefbeleid is op veel fronten niet in orde... Vanaf nu zijn de gegevens per gemeente te zien op de website van de provincie. In handzame kleurkaarten worden de feiten weergegeven. Een belangrijke taak van de provincie is toezicht houden op de taken van gemeenten, waterschappen en gemeenschappelijke regelingen.

Rubriek: Nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!