Editie 2 Waarland Inline Skate Cup op 28 meimet nationale schaatstoppers aan de start; ook wedstrijden voor de jeugd
Woensdag 17 Mei 2017
WAARLAND- Het nieuwe en actieve Noordkop Skatingteam en de IJsclub Waarland slaan zondag 28 mei voor de tweede maal de handen in elkaar voor de organisatie van de Waarland Inline Skate Cup voor zowel de jeugd als de landelijke toppers. Buiten de toppers uit de omgeving zoals Koen Verwey en Simon en Irene Schouten verschijnen er dit jaar meerdere grootheden aan de start zoals de internationales . Bob de Vries, Igmar Berga, Elma de Vries, Alexic Contin (F). Dit jaar ligt het klassement (op basis van Cupwedstrijden in Medemblik, Wervershoof en Warmenhuizen) nog volledig open.


Rubriek: dorpen Zijpe


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 50
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 48Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!