Scholierenveldloop Sportservice Schagen maandag 12 juni op atletiekbaan Nova Warmenhuizen / Tuitjenhorn
Zaterdag 13 Mei 2017
WARMENHUIZEN/TUITJENHORN- Sportservice Schagen houdt samen met de diverse regionale atletiekverenigingen dit jaar weer verschillende scholierenveldlopen. Voor de scholierenveldloop kunnen alle basisschoolleerlingen uit de regio zich inschrijven. Het gaat om de regioís Niedorp, Wieringen, Anna Paulowna en voormalig Harenkarspel. Het evenement in Harenkarspel is op maandag 12 juni een op de atletiekbaan van Nova in Warmenhuizen / Tuitjenhorn.

De scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop waarbij het vooral gaat om plezier en volhouden. De loop voor groep 3 t/m 8 is ongeveer 1000 meter lang, de leerlingen van groep 1 en 2 lopen een kortere route. Er wordt in verschillende categorieŽn gelopen, jongens en meisjes starten apart en de categorieŽn zijn ingedeeld op de groep waarin de deelnemer zit. De start van de eerste groep is om 14:30 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:30 uur is het evenement afgelopen. De snelste 3 lopers per startgroep krijgen meteen na hun loop een prijs. Alle kinderen ontvangen voor het meedoen een herinnering. Inschrijven kan via school of Sportservice Schagen: 0224-214774 dit kan ook via een webformulier op www.sportserviceschagen.nl.

Deelname is gratis. Alle scholen hebben een uitnodiging voor deelname ontvangen met inschrijfformulieren. De inschrijvingen moeten uiterlijk 2 weken voor elke editie bij Sportservice Schagen binnen zijn. Voor meer informatie:Sportservice Schagen (Sanne de Wit) 0224Ė214774 mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10