FC Volendam moet tegen periodekampioen maar uit vorm zijn Helmond Sport vrijdag punten pakken
Woensdag 8 Maart 2017
VOLENDAM- Hoe rekent FC Volendam komende vrijdag af met periodekampioen Helmond Sport dat uit de laatste zes duels slechts een punt pakte. Omdat het andere Oranje beslist niet in vorm is lijkt het duel niet zo maar gelopen.

 Na de wedstrijd tegen Helmond Sport wachten er nog vier thuiswedstrijden in de Jupiler League. Er staan nog vijf uitwedstrijden op het programma. Het wordt de komende weken een spannende sprint richting de eindstand. De titel kan VVV Venlo nauwelijks meer ontgaan, maar de plaatsen twee tot en met vijf zijn belangrijk om een goede uitgangspositie te hebben voor de Jupiler Play Offs. Want Jong Ajax en Jong PSV kunnen weggestreept worden. Die mogen niet mee doen aan de Play Offs. Jong Ajax is overigens maandag de tegenstander in een uitwedstrijd. 

Vrijdagavond is eerst Helmond Sport dus de tegenstander. In de uitwedstrijd in Helmond ging FC Volendam onderuit met 2-0. Dat was enigszins onverdiend, daar FC Volendam de betere partij was. Uit de laatste zes duels pakte Helmond Sport slechts één schamel puntje. Vrijdagavond begint het duel om 20:00 uur.


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10