Nummer 3 eerste divisie FC Volendam speelt vrijdag de topper tegen nummer 1 eerste divisie VVV in eigen huis
Woensdag 15 Februari 2017
VOLENDAM- Tussen de twaalf wedstrijden die FC Volendam nog speelt dit seizoen, zit een aantal prachtige thuiswedstrijden. Zo komen SC Cambuur, De Graafschap en MVV bijvoorbeeld nog op bezoek. Koploper VVV Venlo is deze week aan de beurt. De nummer drie, FC Volendam, tegen de nummer n: VVV Venlo. Het verschil op de ranglijst is acht punten. Een overwinning van FC Volendam zou het gat ineens verkleinen naar vijf punten. En dn is er ineens weer alles mogelijk in het restant van dit seizoen. Daarnaast kan FC Volendam ook nog eens de derde periodetitel pakken bij een goed resultaat.

VVV won vorige week met maar liefst 7-0 van Helmond Sport. Het moest echter wel toezien dat zowel captain Danny Post n aanvaller Vito van Crooy een gele kaart opliepen. Zij zijn vrijdag geschorst. FC Volendam haalde maandagavond in de Galgenwaard in Utrecht tegen Jong FC Utrecht drie punten binnen. Het team van trainer Robert Molenaar won met 2-4. Henny Schilder benutte koeltjes een penalty,  Dennis van der Heijden maakte zijn eerste goal als FC Volendam spits en Bert Steltenpool trof zelfs tweemaal doel. Tegenvaller was de gele kaart die Joet Veerman pakte, want hij is geschorst voor dit belangrijke duel.

 Vrijdag wordt er om 20:00 uur afgetrapt. 


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10