FC Volendam verliest dure punten tegen Jong FC Utrecht,2-2; Scheidsrechter drukt zwaar stempel op wedstrijd
Maandag 19 September 2016
VOLENDAM- (Door Cor Westerveld) FC Volendam heeft twee kostbare punten laten liggen tegen het laag geklasseerde Jong FC Utrecht. De 2-2 eindstand was geen afspiegeling van het aantal scoringskansen dat FC Volendam kreeg ten opzichte van de bezoekers. De thuisclub sprong slordig om met een regen aan doelrijpe kansen. Jong FC Utrecht toonde zich wat dat aangaat een stuk effectiever dan de thuisclub. Wil je in de Jupiler League meedoen om de prijzen, dan dien je ook de wedstrijden tegen de zogeheten íkleintjesí tot een goed einde te brengen. Alleen Jack Tuijp slaagde er gisteravond in om het vijandelijke net te laten bollen met twee gave treffers. Hij werd dan ook terecht tot man van de wedstrijd gekroond.
FC Volendam: Hobie Verhulst, Ties Evers, Henny Schilder, Erik Schouten, Paul Kok, Kees Kwakman, Kevin Visser, Kevin van Kippersluis, DaniŽl van Son (77. Erik Steltenpool), Jack Tuijp (85. Rafik El Hamdi), Gyliano Van Velzen. 

Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 1