FC Volendam verliest dure punten tegen Jong FC Utrecht,2-2; Scheidsrechter drukt zwaar stempel op wedstrijd
Maandag 19 September 2016
VOLENDAM- (Door Cor Westerveld) FC Volendam heeft twee kostbare punten laten liggen tegen het laag geklasseerde Jong FC Utrecht. De 2-2 eindstand was geen afspiegeling van het aantal scoringskansen dat FC Volendam kreeg ten opzichte van de bezoekers. De thuisclub sprong slordig om met een regen aan doelrijpe kansen. Jong FC Utrecht toonde zich wat dat aangaat een stuk effectiever dan de thuisclub. Wil je in de Jupiler League meedoen om de prijzen, dan dien je ook de wedstrijden tegen de zogeheten íkleintjesí tot een goed einde te brengen. Alleen Jack Tuijp slaagde er gisteravond in om het vijandelijke net te laten bollen met twee gave treffers. Hij werd dan ook terecht tot man van de wedstrijd gekroond.
FC Volendam: Hobie Verhulst, Ties Evers, Henny Schilder, Erik Schouten, Paul Kok, Kees Kwakman, Kevin Visser, Kevin van Kippersluis, DaniŽl van Son (77. Erik Steltenpool), Jack Tuijp (85. Rafik El Hamdi), Gyliano Van Velzen. 

Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10