Sint Jansschool Waarland de allereerste van Nederland met een platina ster voor Tussen Schoolse Opvang; Klasse Irma, Marian, Lia, Anja, Sharon, Maaike en Petra
Dinsdag 13 September 2016
WAARLAND – De tussenschoolse opvang (TSO) op de Sint Janschool in Waarland krijgt morgen (14 september) de zogeheten Platina Ster uitgereikt door Ed van Veen van de organisatie TSO Voorbeeldschool. Nadat de TSO in voorgaande jaren al tweemaal op rij een gouden ster haalde en ook nu weer goud scoorde, krijgt de school in Waarland een platina ster die aangeeft dat de TSO op de Sint Janschool al jaren van hoog niveau is. De TSO van de Sint Janschool is de eerste in Nederland met een platina ster. Op de foto de trotse teamleden van TSO Sint Jansschool Waarland: Vooraan vlnr: Irma Molenaar, Marian Dam, Lia Albers, Anja Post en Sharon de Groot Achteraan: Maaike Ham en Petra Leeflang.

Om in aanmerking te komen voor het keurmerk van TSO Voorbeeldschool (www.tso-voorbeeldschool.nl) wordt getoetst op onder meer locatie, sfeer, de invulling, verdeling in leeftijdsgroepen, persoonlijke begeleiding, scholing van de medewerkers en de aanwezigheid van VOG’s (verklaring omtrent gedrag). De Sint Janschool was eerder al de eerste school in Noord-Holland die het TSO-voorbeeldschool-certificaat kreeg. Het is de kroon op het werk van het TSO-team. 


Rubriek: Overig nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10