Gratis naar wedstrijd FC Volendam – FC Emmen. Rabobank en FC Volendam nodigen eenmalig alle jeugd van 13 t/m 18 jaar uit
Woensdag 24 Augustus 2016
FC Volendam staat op dit moment samen met Jong Ajax aan kop in de strijd om de eerste periode van de Jupiler League. Daarom verbindt de club de kernwaarden Gewoon, Gastvrij en Focus op de Jeugd graag aan de eenmalige uitnodiging aan alle jeugd van 13 t/m 18 jaar, om komende vrijdag helemaal gratis de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen te komen bezoeken. In het kader van de recent vernieuwde en versterkte samenwerking hebben we Rabobank Waterland bereid gevonden om deze kosten te dragen. Vrijdag kan FC Volendam bij winst tegen FC Emmen een stap maken richting de eerste periodetitel.

Wat moet je doen?

Ga naar FCVolendam.nl/rabobankactie en download daar het speciale invulformulier. Vul dit formulier helemaal in en lever deze op de wedstrijddag in bij de kassa’s van het Kras Stadion. Je ontvangt dan een gratis kaart voor de Pé Mühren-tribune. De kassa’s zijn geopend vanaf 18:30 uur.


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 1
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10