Woonzorggroep Samen doet voor iedereen de deuren open in De Bron/ Schagen en Molenweid/Wieringerwaard
Donderdag 5 Maart 2015
SCHAGEN- Woonzorggroep Schagen doet zaterdag 21 maart voor iedereen de deuren open (aanvang, 10.00 uur). Iedereen is dan welkom inwelkom in De Bron in Schagen en in Molenweid in Wieringerwaard. Tijdens de open dag wordt het gehele producten- en dienstenaanbod van Samen uitgelicht. Er is een rondleiding/rondwandeling door de locatie en een informatiemarkt waar mensen met al hun vragen over (thuis)zorg, wonen, welzijn, revalidatie en behandeling terecht kunnen. Ook wordt hier informatie gegeven over de veranderingen in de zorg, vrijwilligerswerk, mantelzorg en beroepen en opleidingen in de ouderenzorg. Daarnaast kunnen bezoekers onder andere hun bloed laten prikken op bloedsuiker en hun bloeddruk laten meten. In De Bron in Schagen is bovendien een fancy fair. Hier zijn onder andere een rad van fortuin en diverse kramen. De opbrengst van de fancy fair wordt gebruikt om activiteiten voor de bewoners te organiseren.

Woonzorggroep Samen sluit met deze open dag aan bij de landelijke campagne ĎOpen dag van zorg & welzijní. Veel zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland openen op deze derde zaterdag van maart hun deuren voor het publiek.

 

Te bezoeken locaties:

De Bron                                                              Molenweid

Kogerlaan 36a                                                  Patrijzenlaan 31

1741 DA Schagen                                            1766 JT Wieringerwaard

 

Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is dť partner bij het ouder worden in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, ook bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiŽnteerd, waardoor cliŽnten de zorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Magnushof in Schagen. Samen met de cliŽnt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

 


Rubriek: Overig nieuws


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 13
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 3