Jawin Kneppers speler van het jaar bij Geel-Zwart 30 't Zand
Vrijdag 17 Mei 2013
T ZAND- Jawin Kneppers is afgelopen zondag uitgeroepen tot speler van het jaar bij Geel-Zwart 30. De verdediger van de vierdeklasser neemt de titel over van Lex Tas. Geel-Zwart 30 speelde de laatste competitiewedstrijd tegen Winkel en plaatste zich door met 4-4 te spelen voor de nacompetitie.

De supporters hadden ook dit jaar weer hun medewerking verleend aan de verkiezing van de speler van het jaar. De reusachtige wisselbeker ging mee naar het huis van Jawin Kneppers. Bijzonder aan zijn prestatie is dat hij al twee seizoenen geen kaart heeft gepakt.

Op de tweede plaats eindigde Ron Baltus. Het brons moest worden gedeeld door topscorer Mattijs Bleijendaal en verdediger Arjen Kloosterboer. Vermeldenswaard was verder nog dat doelman Rob van der Giessen als enige alle wedstrijden heeft gespeeld, voorwaar een prestatie van formaat! Hij werd tevens in het zonnetje gezet omdat hij na twee succesvolle seizoenen in t Zand afscheid neemt. Van der Giessen wordt opgevolgd door Mats Dekker.

Dankzij de plaatsing voor de nacompetitie stelden de hoofdsponsors De Heij Verzekeringen en Jongejan Accountancy twee vaten bier beschikbaar aan de selectie en de grote groep vaste aanhangers. Geel-Zwart 30 weet donderdagavond tegen wie het uitkomt in de nacompetitie. Of tegen West-Frisia of tegen Apollo 68.


Rubriek: sport


Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Moet er voor de kleine vergrijpen ( fietsen zonder licht, bromfietsen zonder helm, fietsen op de stoep, weggooien (Verpakkings-) papier op straat) meteen een boete uitgedeeld worden van 15 euro..?
Ja

0NeeJa 466
0Nee 21
Wie wordt er winterkampioen in de eredivisie voetbal..?
Vitesse

AZ

0Ajax

PSV

FC Utrecht

FeyenoordFeyenoord 5
AZ 10
FC Utrecht 2
PSV 22
Vitesse 1
0Ajax 10