In de krant


OMRING EXPRESS 


Onze afdeling verkoop bestaat uit een team van media-aviseurs die weten wat de klant wil, met ze meedenken en van een gedegen advies voorzien. Ze wonen en werken in het gebied waar de Express weekbladen verschijnen, zijn goed op de hoogte van de regionale markt en weten wat er speelt in het gebied.

Waarom is adverteren voor u interessant? Door te adverteren op onze website bereikt u een grote hoeveelheid mensen. De Express website wordt dagelijks door honderden unieke bezoekers bezocht. En dat zijn niet alleen lezers van de Omring Express, maar ook mensen die ge´nteresseerde zijn in regionale nieuws uit de verspreidingsgebied van onze uitgave. De website zorgt er voor dat u die lezers ook bereikt. Onze website is daarom uitermate geschikt om uw webwinkel, website of bedrijf te promoten. 

Neem voor een op maat gesneden advertentieplan contact op met een van onze media-adviseurs:drs. Warner de Weerd: 


advertentie@omringexpress.nl 


06-13453238
Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
De grote Paasveetentoonstelling in Schagen moet gedeeltelijk moeten worden drooggelegd. Dat vindt Schagenaar Jan Willem de Vries. De Vries vindt dat het evenement is verworden tot een zuippartij. Daarom zouden de taps vanaf 14.00 uur dicht moeten.
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur

Ja, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uurJa, droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 21
Nee, niet droogleggen Paasveetentoonstelling om 14.0uur 5Auto van de week


Fraaie Mitsubishi SpaceStar bij Fakkert Schagen. Bouwjaar 2016, nog geen 40.000 km. op de teller en voor maar 11.950 euro! Meer weten? Bel naar 0224-213144 of kom naar De Witte Paal 325 in Schagen!