Disclaimer


Omring Express

Bij de opzet van het materiaal in deze website van Uitgeverij Naber & Partners Beheer BV is in goed vertrouwen gebruik gemaakt van informatie die door onze redactie en binnendienst zelf is gegenereerd en welke ons inziens vrij op het internet beschikbaar is.

 

Indien enig persoon en/of instelling bezwaar maakt tegen het gebruik van zijn en/of haar informatie op deze website van Express Media BV, gelieve dit direct te melden.

 

De betreffende informatie wordt dan, na ontvangst van het bezwaar, onmiddellijk van de website verwijderd.

 

De website is opgezet als redactioneel en journalistiek platform zonder al te veel hinderlijke reclame boodschappen.

 

Derden kunnen van de informatie gebruik maken, maar dan geldt het volgende:

 

- De makers van www.omringexpress.nl aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor fouten en/of onjuistheden op genoemde websites, alsmede in de websites van derden waarnaar wordt verwezen.

 

- Genoemde website geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal, links of enig andere inhoud in dit materiaal.

 

- Genoemde website geeft geen enkele garantie op de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie, tekst, beeldmateriaal, links of enig andere inhoud in het materiaal van derden.

 

- Genoemde website kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig speciale, directe, indirecte, dan wel gevolgschade inclusief, en zonder enig limiet, van gemiste inkomsten en/of gemiste winstkansen, die het gevolg zouden kunnen zijn door het gebruik van dit materiaal.

 

De informatie kan zonder kennisgeving gewijzigd worden en geeft genoemde websites geen enkele verplichtingen in de toekomst.Hier lees je alles wat er in ons Omring-gebied gebeurt deze week
Mogen er van u strandhuizen komen op de stranden van Petten, Callantsoog, Groote Keeten en Sint Maartenszee. Ondernemers vinden vaak: meer gasten, meer omzet. Natuur- en stilte-liefhebbers willen de kust het liefst zo ongerept mogelijk houden
Ja, zet die strandhuizen er maar neer

Nee, hou de kust ongeschondenJa, zet die strandhuizen er maar neer 46
Nee, hou de kust ongeschonden 208